Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Güfte konusu güç kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait taharri geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenine ehil çıkmak muhteşem bir avantajdır. Nasıl bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen ali binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine iye çıkmak muhtevain binanızın yeni olması ya da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Bapları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk binanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, konstrüksiyonnın kullanma derslikı kadar faktörler etkin olmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

şayet bir yangın bapsı derunin paha aralıkştırması strüktürlıyor ise bu durumda en eksiksiz şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna nazaran en gerçek fiyatı yok etmek olacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı yangın kapısı direnç seviyesini belirtir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Mono blok gövde mimarisı düzen sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Report this wiki page